Welkom

Welkom

Welkom op de site van verloskundigenpraktijk Clair de Lune in Eindhoven. Wij zijn verloskundigen in het noorden van Eindhoven waar je terecht kan zodra je weet dat je zwanger bent, óf bij kinderwens. Doordat Clair de Lune een kleinere praktijk is, hebben wij een zeer persoonlijke benadering en kunnen we rustig de tijd voor je nemen om alle vragen te beantwoorden. Zo kunnen we je optimaal begeleiden tijdens je zwangerschap en de bevalling, of dat nou thuis is of in het ziekenhuis, in bed of in bad. Met ons eigen echoapparaat kunnen echo's gemakkelijk bij ons op locatie worden gemaakt. Wij hebben twee spreekuurlocaties, met ochtend-, middag- en avondspreekuren.

Zoals je links in beeld ziet is het bij ons mogelijk een online afspraak te maken. Mocht het zijn dat een van deze data je niet uitkomt, bel dan eventjes met onze assistente op 0651069918, er zijn altijd meer agenda mogelijkheden! 

Praktijk-weetjes!

-Voorlichtingsavond- Wees welkom op onze voorlichtingsavond over de bevalling. Deze wordt gegeven op woensdag 29 augustus om 19.30u. Kosten zijn 2,50pp. Je kunt jezelf opgeven via onze assistente Ella! assistente.clairdelune [at] gmail.com

-Hartjesspreekuur- Ben je 12 weken zwanger of verder? Dan kan je elke dinsdagmiddag bij ons terecht op het hartjesspreekuur. Tussen 12.30u - 13.30u kun je zonder afspraak binnen wandelen op de Artoislaan om eventjes naar het hartje van je kindje te komen luisteren!