Welkom

Welkom

Welkom op de site van verloskundigenpraktijk Clair de Lune in Eindhoven. Wij zijn verloskundigen in het noorden van Eindhoven waar je terecht kan zodra je weet dat je zwanger bent, óf bij kinderwens. Doordat Clair de Lune een kleinere praktijk is, hebben wij een zeer persoonlijke benadering en kunnen we rustig de tijd voor je nemen om alle vragen te beantwoorden. Zo kunnen we je optimaal begeleiden tijdens je zwangerschap en de bevalling, of dat nou thuis is of in het ziekenhuis, in bed of in bad. Met ons eigen echoapparaat kunnen echo's gemakkelijk bij ons op locatie worden gemaakt. Ook hebben wij drie spreekuurlocaties, met ochtend-, middag- en avondspreekuren.

-praktijknieuws- Elke woensdagochtend kun je bij ons terecht op het hartjesspreekuur. Tussen 11.00u - 12.00u kun je zonder afspraak binnen wandelen op de Ouverture 89, te Blixembosch om eventjes naar het hartje van je kindje te komen luisteren! 

-praktijknieuws- Wij verzorgen voortaan 5 dagen per week spreekuur! Vanaf 1 februari 2017 kun je ook op maandagochtend terecht op de Artoislaan. 

 

 

 

 

 

 

 

"Wat zijn wij jullie dankbaar voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap van Finn!ook de..."