Het Team

Het Team

In onze praktijk werken vier verloskundigen en een praktijkassistente. Je wordt niet gekoppeld aan één vaste verloskundige, maar komt afwisselend bij alle vier. Zo leer je ons allemaal kennen en zul je bij de bevalling bijgestaan worden door een bekende.

Wij werken in diensten, waardoor het van tevoren niet te plannen is wie er bij jouw bevalling aanwezig zal zijn.

Het komt zelden voor dat je iemand voor de eerste keer tijdens de bevalling pas ontmoet.

 

 

Renate Hokkeling

Verloskundige/Echoscopiste

 

Mijn naam is Renate Hokkeling. Ik ben al vele jaren werkzaam als verloskundige. Bevallingen, spreekuren, echo's of kraambedbezoekjes: ik doe mijn prachtige werk als verloskundige nog steeds met heel veel passie en plezier.

Verder ben ik moeder van drie volwassen kinderen: twee zoons en een dochter, allen uitgevlogen. Mijn man Andries heeft een eigen bedrijf in planning en organisatie en zet z’n schouders onder  een cooperatie voor groene energie.

In mijn vrije tijd zing ik bij de Eindhovense Oratoriumvereniging en in een smartlappenkoor. Ik schaats, skeeler en fitness en trap regelmatig vele kilometers weg op mijn racefiets.

 
 

Lieneke van den Brink

Verloskundige/Echoscopiste

 

Mijn naam is Lieneke van den Brink en ik ben in 2007 afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Na eerst een jaar voor verschillende praktijken in deze regio te hebben gewerkt, heb ik sinds januari 2011 een vaste plek bij Verloskundigenpraktijk Clair de Lune. Verloskunde is een prachtig vak met een grote variatie. Ik vind het speciaal om de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode te mogen begeleiden. Iedere keer is het weer uniek!

Naast verloskunde vind ik het leuk om me te blijven verdiepen. Daarom heb ik in 2012 een echoscopie opleiding gevolgd en afgerond. Verder heb ik in de zomer van 2017 de master ‘Healthcare policy, innovation and management’ afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Met de kennis die ik heb opgedaan ben ik in oktober 2017 een nieuwe baan aangegaan. Naast de werkzaamheden binnen de praktijk werk ik ook voor het Catharinaziekenhuis en het St. Annaziekenhuis als projectmedewerker Integrale Geboortezorg. Vanuit een andere invalshoek zal ik werken aan verbetering van de kwaliteit van de geboortezorg.

Sinds juli 2016 ben ik getrouwd met Gijs! Samen ontdekken we graag de wereld en gaan we daarom regelmatig op reis. Verder houd ik van koken, wandelen, fietsen en lezen.

 

Graag tot ziens tijdens een van onze controles.

 

Marinke van Maasakkers 

Verloskundige/Echoscopiste

 

Mijn naam is Marinke van Maasakkers. In 2013 ben ik afgestudeerd en sindsdien met heel veel plezier werkzaam als verloskundige! Sinds 2015 werk ik met heel veel passie in deze super gezellige verloskundigenpraktijk. Elke dag geniet ik van mijn werk, de cliënten, mijn collega’s en alle mooie momenten die het beroep van verloskundige met zich meebrengt.

In mijn vrije uurtjes trek ik er graag op uit met mijn vriend Jan, babbel ik met vriendinnen of duik ik de stad in om te shoppen! 

Tot snel op het spreekuur!
 

 

Stacy Bax

Verloskundige/Echoscopiste
 

Mijn naam is Stacy Bax en sinds 2015 werk ik met veel plezier als verloskundige. Na 2 jaar in buurtpraktijken in Eindhoven gewerkt te hebben, ben ik begin 2017 begonnen bij deze praktijk. De gemoedelijkheid binnen de praktijk, diversiteit van het vak en de cliënten maken het dat ik iedere dag vol enthousiasme weer begin aan mijn dag! Ik vind het bijzonder dat ik bij een van de mooiste momenten in iemands leven aanwezig mag zijn. 

Wanneer ik een dag niet aan het werk ben, ben ik te vinden op mijn paard of samen met vriendinnen in de stad voor een hapje en een drankje. 
 
Waar je mij ‘s nachts wakker voor kunt maken: Nacho’s met guacamole!! En een bevalling natuurlijk!
 
Tot gauw!
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ella Erkelens

Praktijkassistente
 

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam als praktijkassistente bij Clair de Lune. Voorheen ben ik doktersassistente geweest, daarna heb ik 13 jaar een administratieve functie gehad in het hoger beroepsonderwijs en nu weer terug in mijn oude vak!

Het is een geweldige doelgroep om voor te mogen werken met voornamelijk blije mensen die aan je bureau komen voor o.a de bloeddruk, bloedprik, wegen en afspraken inplannen. De samenwerking met de verloskundigen is fijn en gezellig! 

Zelf ben ik moeder van een dochter en een zoon. Twee heerlijke tieners!

In mijn vrije tijd doe ik mee aan theaterproducties bij Interact danstheater, dans en zing ik heel graag.

Tot gauw!