Het Team

Het Team

In onze praktijk werken drie verloskundigen. Je wordt niet gekoppeld aan één vaste verloskundige, maar komt afwisselend bij alle drie. Zo leer je ons allemaal kennen en zul je bij de bevalling bijgestaan worden door een bekende.

Wij werken in diensten, waardoor het van tevoren niet te plannen is wie er bij jouw bevalling aanwezig zal zijn.

Het komt zelden voor dat je iemand voor de eerste keer tijdens de bevalling pas ontmoet.

 

 

Renate Hokkeling

Verloskundige

Mijn naam is Renate Hokkeling. Ik ben al vele jaren werkzaam als verloskundige. Bevallingen, spreekuren, echo's of kraambedbezoekjes: ik doe mijn prachtige werk als verloskundige nog steeds met heel veel passie en plezier.

Verder ben ik moeder van drie volwassen kinderen: twee zoons en een dochter, allen uitgevlogen. Mijn man Andries heeft een eigen bedrijf in planning en organisatie en zet z’n schouders onder  een cooperatie voor groene energie.

In mijn vrije tijd zing ik bij de Eindhovense Oratoriumvereniging en in een smartlappenkoor. Ik schaats, skeeler en fitness en trap regelmatig vele kilometers weg op mijn racefiets.

 
 

Lieneke van den Brink

Verloskundige

Mijn naam is Lieneke van den Brink. Sinds januari 2011 werk ik met veel plezier bij Verloskundigenpraktijk Clair de Lune. Verloskunde vind ik een prachtig vak, het heeft veel verschillende kanten. Door de diversiteit en afwisseling blijft het een uitdaging. Het begeleiden van de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode is heel speciaal.

Naast verloskunde besteed ik mijn tijd ook aan andere leuke dingen. Koken, wandelen, fietsen en lezen. Daarnaast reis ik graag samen met mijn vriend Gijs, onder andere naar Oostenrijk (wintersport) en Afrika.

 

Marinke van Maasakkers

Verloskundige

 

In 2013 ben ik afgestudeerd en sindsdien met heel veel plezier werkzaam als verloskundige! Sinds 2015 werk ik met heel veel passie in deze gezellige verloskundigenpraktijk. Elke dag geniet ik van mijn werk, de cliënten, collega’s en alle mooie momenten die het beroep van verloskundige met zich meebrengt.

In mijn vrije uurtjes babbel ik met vriendinnen of duik de stad in. Naast shoppen, lees ik veel en sla ik graag een balletje op de tennisbaan. 

Tot snel op het spreekuur!

 

 

Ella Erkelens

Praktijkassistente

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam als praktijkassistente bij Clair de Lune. Voorheen ben ik doktersassistente geweest, daarna heb ik 13 jaar een administratieve functie gehad in het hoger beroepsonderwijs en nu weer terug in mijn oude vak!
Het is een geweldige doelgroep om voor te mogen werken met voornamelijk blije mensen die aan je bureau komen voor o.a de bloeddruk, bloedprik, wegen en afspraken inplannen. De samenwerking met de verloskundigen is fijn en gezellig! 

Zelf ben ik moeder van een dochter en een zoon. Twee heerlijke tieners!

In mijn vrije tijd doe ik mee aan theaterproducties bij Interact danstheater, dans en zing ik heel graag.

Tot gauw!

Groetjes Ella